Croatian(HR)English (United Kingdom)

Izaberite uslugu

Napomena

Zadovoljsto nam je odgovoriti na sva vaša  pitanja i  komentare. Slobodno nam se obratite


koriceČasopis Brodogradnja ide dalje

 

BRODARSKI INSTITUT d.o.o. (Zagreb, Avenija V. Holjevca 20.) i FAKULTET STROJARSTVA I BRODOGRADNJE ( Zagreb, Ivana Lučića 5), zaključili su 16. prosinca 2013. godine UGOVOR O PRIJENOSU IZDAVANJA I DISTRIBUCIJE časopisa Brodogradnja. Ugovorne strane sklapaju ovaj Ugovor u najboljoj namjeri očuvanja časopisa Brodogradnja kao nemjerljive vrijednosti koja pripada cijeloj nacionalnoj brodograđevnoj zajednici i znanstveno-kulturnoj baštini šire nacionalne zajednice.

 

FSB nastavlja izdavati časopisa Brodogradnja u 2014. godini kao međunarodni znanstveni recenzirani časopis otvornog pristupa u digitalnom a po mogućnosti i u tiskanom izdanju kad se za to steknu uvjeti. Časopis Brodogradnja će i nadalje pratiti teoriju i praksu brodogradnje u Hrvatskoj i u svijetu a interes će proširiti na područja povezana s brodogradnjom kao što su pomorstvo, brodsko strojarstvo, brodska elektronika, brodska oprema, pučinske aktivnosti, transport morima i rijekama te očuvanje okoline.

Digitalno izdanje časopisa Brodogradnja je prijavljeno pri Agenciji za elektroničke medije kao neprofitno izdanje i postavljeno je na web-stranici Fakulteta strojarstva i brodogradnje. Može se posjetiti preko stranice FSB-online www.fsb.unizg.hr

preko rubrike Izdavaštvo/Brodogradnja ili direktno preko adrese www.fsb.unizg.hr/brodogradnja.


 
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
BanerPowered by Joomla!. Designed by: web hosting business top female actors Valid XHTML and CSS.